Nyheter

2017 års upplaga av Marstrand Boatshow 25-27/8 och Allt på sjön, Gustavsberg 1-3/9

2017 Marstrand Allt på Sjön

DUFOUR YACHTS

I Marstrand gästspelar vi med en av våra allra populäraste modeller Dufour 382 Grand Large. Visningsbåten har i hög grad kundanpassats med Nordiska tillval.

Vid mässan i Gustavberg ställer vi ut Dufour 310, 350, 382 och 412 Grand Large, anpassade för ”cruising” med högre komfort. För de som är intresserade av Dufour 460 kommer vi boka personliga visningar under vecka 37 då båten finns i marinan på Lidingö.

Vill du segla lite snabbare och utmanande erbjuder Dufour 36, 40 och 45 Performance. Vi berättar om fördelarna med modellerna Performance under mässan

BALI CATAMARANS

Gåshaga Marina representerar även franska Bali / Catana Catamarans. Kontakta oss för en personlig visning av Bali 4.0 vid varvet på Gåshaga, Lidingö under v37. Bali / Catana båtarna med sin innovativa design erbjuder helt nya koncept som rönt stor uppmärksamhet. Smarta lösningar som resulterat i mer sociala ytor, flexibilitet och komfort.

GÅSHAGA YACHT CHARTER

Investera i en båt och finansiera genom uthyrning. Vår partner Dream Yacht erbjuder charter management program som inte bara garanterar intäkter, men även drift och underhåll. Det enda du behöver göra är att segla!

  • 47 baser runt om i världen inklusive Stockholm
  • Fler än 1,000 båtar i vår charterflotta
  • Flexibilitet - uppgradera båt genom tillägg

Tala med oss om Dream Yachts investeringsprogram så ger vi exempel på hur en investering ser ut under en kontraktsperiod som normalt omfattar 5 år.

Gåshaga Yacht Charter hyr ut båtar för charter – boka genom oss inför hösten och vintern 2017 / 2018

Hjärtligt välkomna önskar Teamet på Gåshaga Marina/
Anders Almén, VD Gåshaga Marina.

2017.01.18 Två segelbåtsmässor du inte vill missa

Två mässor, samma datum. Den 4-12 mars bjuder vi in till segelbåtsmässa hos oss på Gåshaga Marina där vi visar upp marinan och segelbåtar från Dufour. Vi finns även med på Allt För Sjön i Älvsjö där vi presenterar Dream Yacht Sales och Dream Yacht Charter samt Bali Catamarans. Passa på att lära känna våra båtar och diskutera möjligheter, drömmar och personliga lösningar.

Ett bra sätt att testa en båt är att hyra den av oss. Välj mellan 47 olika destinationer med en flotta som omfattar totalt fler än 1000 båtar mellan Australien och Västindien (även Stockholm denna säsong). Vi säljer även andra båtmärken i Charter Management program så som: Bavaria, Jeanneau, Beneteau, Lagoon, Bali, Catana och Fontaine Pajot Catamarans.

Segelbåtsmässa på Gåshaga Marina
• Varmhallen på Gåshaga Marina 3-12 mars
• Visning av Dufour Grand Large 310, 350, 382 och 412
• Fri entré och öppet mellan 11-20 på vardagar och 10-18 på helger

Allt För Sjön
• Älvsjömässan 3-12 mars
• Presentation av Dream Yacht Sales och Dream Yacht Charter samt Bali Catamarans
• Vi finns i monter A05:11 i A-Hallen

Välkommen!

Se annons som pdf:

2017.01.10 Vi hyr ut charterbåtar

Gåshaga Marina är numera ett ”glokalt” alternativ!

– På Gåshaga Marina vet vi att båtbranschen är i behov av koncept-utveckling och mångfacettering. Därför vidareutvecklar vi kontinuerligt vår affärsidé och affärsmodell med ytterligare nya spännande produkter och koncept. Vi blir ”glokala”, lokal service samt försäljning och charter i Sverige kombineras med ett globalt nätverk för den som söker unika seglingsupplevelser runt om i världen, säger Anders Almén, VD och ägare.

Under 2017 öppnar Gåshaga Marina en egen charterbas i sin marina på Lidingö. – Vi ser att konsumtionsmönstret bland seglare förändras, vissa vill fortsatt äga men fler och fler vill hyra eller ta del i ett så kallat charter management-upplägg där man hyr ut sin båt och köper den kopplat till ett smart ekonomisk och juridisk upplägg, säger Anders.

– Vi vill vara lösningen för kunden oberoende av vad han eller hon efterfrågar inom marin service och segling, fortsätter Clemens Åhfeldt, ny chef för Gåshaga Marinas internationella samarbete med Dream Yacht Charter/Poseidon Travel AB.

Inledningsvis ingår fyra helt nya båtar i vår Svenska charterflotta, Dufour Grand Large i storlekarna 382, 412 och 460. Många seglare från andra länder runt om i världen har fått upp ögonen för Stockholms helt oslagbara seglingsvatten och unika skärgård. Sverige är rent, vackert och säkert. Vid försäljning av båtar i charter management-upplägget erbjuder Gåshaga Marina ett stort antal välkända modeller från några av världens ledande segelbåtstillverkare.

– Helt nytt är alltså nu också att du kan hyra din internationella chartersegling via oss på Gåshaga Marina, säger Clemens. Vi hyr ut båtar via Dream Yacht Charter på inte mindre än 47 olika destinationer runtom i världen. Genom oss har du tillgång till en flotta bestående av fler än tusen segelbåtar av olika slag. Katamaraner eller enskrovsbåtar från cirka 11 till 20 meter. Enbart fullt charterutrustade och välkända märken som Dufour, Lagoon, Bali, Fontain Pajot, Beneteau och Jeanneau. Vår partner Dream Yachts Charter är en av världens största operatörer och av många ansedd som den som står för högst kvalitet till bästa pris. De flesta av våra destinationer är lättillgängliga med direktflyg. Några av våra populäraste destinationer är Kroatien, Grekland, Italien, Turkiet, Mauritius, Malaysia, British Virgin Island, Cuba. Läs mer om våra destinationer på vår hemsida, avslutar Clemens Åhfeldt på Gåshaga Marina.


För kontakt, bokning och mer information:
Anders Almén, VD Gåshaga Marina AB, 0707-57 77 87
Clemens Åhfeldt, Chef Sales & Charter Sailing, 0735-00 18 88

Se nyhet som pdf

 

2016.06.22 Bali katamaraner till Gåshaga Marina

Gåshaga Marina är nu exklusiv återförsäljare av Bali katamaraner. För dig som vill slippa trängas och vill kunna njuta av seglingen till fullo, är en katamaran från Bali perfekt.

Med samma franska tillverkare som Catana katamaraner, och med över 30 års erfarenhet, är båtarna från Bali av samma höga kvalité – men med extra mycket utrymme.

Båtarna är av sandwichkonstruktion med polyester och PVC-skum med slutna celler vilket gör dem säkra, lätta och hållbara. Samtidigt kan du med en katamaran från Bali njuta av maximal komfort med stora utrymmen där du har plats att leva.

För att läsa mer om Bali och deras olika modeller klicka dig in på länken:

http://www.bali-catamarans.com/bali-catamarans-en

2012.09.13. 30 års Festen!!!

Gåshaga Marina firade nyligen 30 år med ett stort kalas.

Hundratals kunder, partners och vänner firade och tittade på utställda båtar, åt och drack och njöt av både Elvis, Judas Priest och en hel del annan underhållning..

Kvällen avslutades med ett riktigt häftigt fyrverkeri.

IMG 3474 240x160 IMG 2840 240x160

IMG 2848 240x160 IMG 3265 240x160

IMG 2940 240x160 IMG 2997 240x160

IMG 3342 240x160 IMG 3416 240x160

Fler artiklar...

Sida 1 av 4

Första
Föregående
1